Επίλογος

abc

Επίλογος

Ελένη Σιαπικούδη

Λεωνίδας Σκερλετόπουλος

Καθώς η αυλαία πέφτει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς μας, έχουμε στην σκέψη μας το ταξίδι αυτών των εκπληκτικών γυναικών που συναντήσαμε. Μέσα από τις καθημερινές τους προκλήσεις, αυτές οι γυναίκες δεν απέδειξαν μόνο την αντοχή και τη δημιουργικότητά τους, αλλά και την απίστευτη δύναμη που κρύβεται στην επιμονή και το όραμα.
Κατοικοι της επαρχίας, όπου οι πόροι είναι περιορισμένοι και οι ευκαιρίες σπάνιες, αυτές οι γυναίκες δεν περιορίστηκαν στα όρια των περιστάσεων τους. Αντίθετα, χρησιμοποίησαν κάθε διαθέσιμο μέσο, μετατρέποντας κάθε εμπόδιο σε ευκαιρία, δημιουργώντας αξία όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για την οικονομία και την κοινωνία τους.
Η σειρά μας είναι ένας φόρος τιμής σε αυτές τις αθάνατες ηρωίδες της καθημερινότητας, που με την αγάπη, το πάθος και την αποφασιστικότητά τους, άλλαξαν τον κόσμο γύρω τους. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο, ελπίζουμε να έχουμε αγγίξει τις καρδιές σας και να σας έχουμε εμπνεύσει να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε τις αθέατες προσπάθειες των γυναικών στη δική σας ζωή.
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

Δείτε το επεισόδιο

Credits

Συντονίστρια
Ελένη Σιαπικούδη

Προσκεκλημένός
Σκερλετόπουλος Λεωνίδας

Παραγωγή
MindSpark +
DCN
Friendrich-Naumann-Stiftung