Αποφάσεις που Καθορίζουν την Καριέρα

Αποφάσεις που Καθορίζουν την Καριέρα

Εμίν Γκιουλτζάν

H Τζάν έχοντας περάσει απο διαφορετικούς κλάδους ξεχώρισε μεσα απο την σκληρή δουλειά. Σε μια κρισιμη στιγμή της καριέρας της πήρε μια απόφαση η οποία την οδήγησε να εξελιχθεί σε ανώτερο στέλεχος διοίκησης σε ένα από τα μεγαλύτερα ΙΕΚ της Ελλάδος.

keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

Δείτε το επεισόδιο

Διαθέσιμο μετά την Πρεμιέρα

Guest expert

Λήδα Καράμπελα

Corporate Reputation Strategist, Leadership / Performance Coach

Η επαγγελματική σταδιοδρομία της Λήδας επεκτείνεται σε περισσότερα από 25 χρόνια παγκόσμιας εκτελεστικής εμπειρίας στο management, τις δημόσιες υποθέσεις και τη στρατηγική φιλανθρωπία, χτίζοντας συμμαχίες με θεσμικούς φορείς, κατευθύνοντας έργα ακαδημαϊκών / ιδιωτικών συνεργασιών στο Stanford Business School και συνεργαζόμενη με εταιρείες Fortune 50 όπως η BP και η Microsoft, δουλεύοντας σε πολλές χώρες.

Έχοντας εργαστεί στον ανταγωνιστικό και ταχύτατο κλάδο της τεχνολογίας και των πετροχημικών, η Λήδα κατανοεί τις απαιτήσεις, την πολυπλοκότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Ενώ η ηγεσία είναι ο φακός με τον οποίο βλέπει την προσέγγιση της στο coaching, επικεντρώνεται επίσης στην επίδραση και επιρροή φυσικής παρουσίας, την ισχυρή επικοινωνία / αφήγηση, την πρόσληψη και ανάπτυξη ομάδων υψηλής απόδοσης και την πλοήγηση σε κρίσιμες διαπροσωπικές σχέσεις.

Credits

Συντονίστρια
Ελένη Σιαπικούδη

Προσκεκλημένη
Εμίλ Γκιουλσάν

Χώρος Συνέντευξης
ΙΕΚ 360 Ξάνθη

Παραγωγή
MindSpark +
DCN
Friendrich-Naumann-Stiftung